Natalie

and then i fell in love

skor, 798:- från Zoe

Idag vaknade jag rätt tidigt då jag hade möte med jobbet angående min sjukskrivning så att vi ska komma fram till vad som händer.. ska jag jobba mer? hur länge ska jag vara hemma? vad är det för fel? osv..
Röntgade knäna i fredags och var hos läkaren igår så nu är det bara att vänta på resultaten, jag vill verkligen veta vad felet är orkar inte längre gå runt och känna mig som en gammal tant =/

Efter att jag hade vart på möte beställde jag tid för att gå och massera mig, hade då en timme på mig då åkte jag till skanstull för att sedan ta bussen tillbaka orkade inte gå runt då fick det bli som en omväg för att fördröja tiden..
tänkte också passa på att ta ut pengar till massagen på skanstull där vid någon bankomat då står det en tant vid bankomaten med massa platskassar och säger..
- Aha så du ska ta ut pengar, själv är man hemlös!
Tror du jag våga ta ut pengar då???
haha noo way, ja gick vidare på vägen och passade på för att gå in och endast "kika" på skorna men jag som är så svag för skor såg dessa underbara på bilden och blev kär var ju tvungen och slå till på en gång och perfekta, låg klack då jag ej ska gå i höga pga mina knän och niiiitar, i looove nitar!
Tack tant!? eller?