Natalie

Hur det är att ha 5 jobb
Bild från Alicante resan 

Tiden som jag inte har bloggat har det skett otroligt många förändringar i mitt liv som jag sakta men säkert fått vänja mig vid och helt enkelt anpassa mig. En av dessa förändringar är ju mitt arbete som just nu är mina arbeten då jag istället för ett jobb har 5 stycken! Då tänker ni säkert.. hur har hon tid med allt annat? Jo såhär ligger det till. Jag slutade på mina tidigare jobb som var banken, där jag jobbade heltid i ungefär 2 år. Nu har jag startat enskild firma inom spa där jag jobbar med det jag utbildade mig 2009, spaterapeut. 
Bland annat sen har jag gått och utbildat mig i flera behandlingar men det kan jag ta i ett annat inlägg då detta kommer bli långt redan. Salongen är det jag brinner för sen har jag 4 extra jobb som jag klämmer in vid mina dagar då jag inte är på salongen och det är bland annat på 2 olika hotel som receptionist och ni som läst min blogg länge vet att jag tidigare jobbat som det i 8 år. Sen har jag börjat jobba som barnskötare på en förskola som jag älskar, jag är ju så barnkär så passar mig perfekt sen har jag alltid varit sugen på att testa att jobba på förskola också :)
Sist nu har jag börjat jobba även med fastigheter i Spanien, det är 2 killar som köper fastigheter bland annat i Spanien som sen renoverar dessa för uthyrning då hjälper jag till med språket när det gäller Spanien då, så för en vecka sen drygt kom jag hem från min första resa med dem till Alicante för lite möten och det resulterade i ett lyckat köp! Det är riktigt kul att ha så här många jobb för då tröttnar man inte och variationen är riktigt härlig, inget jobb den andra lik (förrutom receptionen då).  Så nu vet ni lite mer vad jag sysslar med införtiden kommer att uppdatera er lite sakta men säkert hur mitt liv har förändrats så att ni hänger med. :) 
#1 - Felicia Karlström

Men åh vad grym du är som kan ha så många bollar i luften! :) Eloge till dig! Kul att du är tillbaka här på bloggen! Kramis!

#2 - ExklusivaMoi

Kan man och har möjligheter till att ha det så så why not ^^... kööör på vetja!
Har själv testat en massa men dock en åt gången men har aldrig riktigt velat rota mig på en å samma plats allt för länge. Där jag jobbar nu är det längst ever, hela 4 år snart *S*
Ta hand om dig tjejen och ha en super TREVLIG HELG, kramen damen =)

#3 - anniepiie

Wow, va duktig du är som jobbar på. Beklagar verkligen allt som har hänt dig sedan sist jag läste din blogg. ♥ Styrkekramar till dig i massor!

#4 - ullie

ja säger bara igen ta inte på dej ör mycket för att dölja känslor utan va rädd om dej fina känn så det inte blir för mycket

#5 - Elin

Alltså vilken kämparglöd du har! Blir så inspirerad av detta inlägg och vilken fantastisk bild!!