Natalie

Min påsk helg

Sista dagen på denna påsk  ledighet är snart över och det är dags att gå över till jobb imorgon.

Men vilken påsk helg, har ni också haft den oturen att få snö över er? Här i sthlm har solen legat på topp och sen mitt i allt som snöade det, man blir ju en aning less då det ändå är maj om bara några dagar och typ sommar snart?

Blev lite Bingo och självklart vinst på den, en ny bingolotto så vadå nästa söndag är då redan uppbokad med en ny bingo runda och ännu ett steg närmare miljonen... "i wish" haha

Men det är ju bara äldre som vinner på bingo som jag alltid har sagt, känner ni någon yngre som vunnit på bingo?

Men som sagt annars förrutom snön så har jag haft en mysig påsk, fått 2 (!?) hela påskägg med godis, riktigt bortskämd känner jag mig och god middag eller goda middagar har det även varit, mums! 

Önksar er alla en underbar måndag <3

Dela gärna med er utav er påsk helg, hur va den?

 
Hur det är att ha 5 jobb
Bild från Alicante resan 

Tiden som jag inte har bloggat har det skett otroligt många förändringar i mitt liv som jag sakta men säkert fått vänja mig vid och helt enkelt anpassa mig. En av dessa förändringar är ju mitt arbete som just nu är mina arbeten då jag istället för ett jobb har 5 stycken! Då tänker ni säkert.. hur har hon tid med allt annat? Jo såhär ligger det till. Jag slutade på mina tidigare jobb som var banken, där jag jobbade heltid i ungefär 2 år. Nu har jag startat enskild firma inom spa där jag jobbar med det jag utbildade mig 2009, spaterapeut. 
Bland annat sen har jag gått och utbildat mig i flera behandlingar men det kan jag ta i ett annat inlägg då detta kommer bli långt redan. Salongen är det jag brinner för sen har jag 4 extra jobb som jag klämmer in vid mina dagar då jag inte är på salongen och det är bland annat på 2 olika hotel som receptionist och ni som läst min blogg länge vet att jag tidigare jobbat som det i 8 år. Sen har jag börjat jobba som barnskötare på en förskola som jag älskar, jag är ju så barnkär så passar mig perfekt sen har jag alltid varit sugen på att testa att jobba på förskola också :)
Sist nu har jag börjat jobba även med fastigheter i Spanien, det är 2 killar som köper fastigheter bland annat i Spanien som sen renoverar dessa för uthyrning då hjälper jag till med språket när det gäller Spanien då, så för en vecka sen drygt kom jag hem från min första resa med dem till Alicante för lite möten och det resulterade i ett lyckat köp! Det är riktigt kul att ha så här många jobb för då tröttnar man inte och variationen är riktigt härlig, inget jobb den andra lik (förrutom receptionen då).  Så nu vet ni lite mer vad jag sysslar med införtiden kommer att uppdatera er lite sakta men säkert hur mitt liv har förändrats så att ni hänger med. :) 
Testar lyckan även denna söndag
 
Söndag idag och vi hoppas på att kamma hem storvinsten även denna gång sist blev det ju ändå vinst 50 kr på ens lotten och 100 på den andra så när man minst anar det så kan det ske. 
Det är inte bara dem äldre som vinner haha
Brukar ni spela?