Natalie

Våfflor och påskpynt

Idag har vi hunnit med en hel del. Varit och handlat mat, köpt ett våffeljärn och gräddat våfflor till middag, pantat alla flaskor och burkar, påskpysslat samt bråkat med grannarna. 
Usch vi har verkligen sånna där grannar som stör sig på vafan allt man gör och det skulle inte förvåna mig ifall dem börjar klaga snart på att vi andas. 
Hur är era grannar? 
Och det är killen som får ta diskussionerna för med mig går det inte jag kommer inte vara trevlig tillbaka och om det är någon som är mer sansad än den andra så är det han så lika bra att han sköter det. 
Ikväll har vi haft våffelmys och pyntat påskriset så nu har vi fått lite påsk känsla här hemma riktigt mysigt. 
Nu blir det lite walking dead i sängen jobb väntar imorgon, god natt på er.
#1 - Tilda Barkselius

Åh mys med våfflor :)

#2 - ExklusivaMoi

Har några jädrans grannar som smäller igen sin dörr så onödigt... kan liksom försiktigt stänga om sig och inte smälla så väggarna skallrar, grrrrrr!! Sen så har jag en jävel som bor ovanför som alltid skall "spela bowling", låter typ så, vid 20-tiden >_<... så nog har man några individer som man har sagt ett å annat med! Men men ibland får man ju tåla att det bor mer än en själv vid en lägenhet *himlar* GLAD PÅSK på dig iaf, kramen damen =)

#4 - Emma

åh va mysigt!


sv; Längtar också till sommaren och värmen :)

#5 - Eva`s blogg

MINA GRANNAR HAR BARN SOM HOPPAR O BUMPAR TYP 06.00 O VÅRT SOVRUM LIGGER VÄGG I VÄGG DÄR MAMMAN SKRAMLAR O SLÅR PÅ MORGONEN O JAG VAKNAR ALLTID MEN BARN ÄR BARN O VISST ÄR DET TRIST NÄR ENS GRANNAR ÄR TRÅKIGA :/ HOPPAS DU O FAMILJEN FÅR EN FIN PÅSK KRAM

#6 - JoJo

åh vad irriterande med såna grannar! är glad att mina inte är så.

sv; hej babe! nej jag trivs inte heller så bra på jobbet. :( jag jobbar på cafeet på lasarettet här i stan.
hoppas att du får en fin påsk hjärtat! <3

#7 - linah

glad påsk på er!!:D

#8 - Amanda CL

justja det va våffeldagen igår :D