Natalie

"du borde gå ner hälften av dig själv"
Jag måste dela med mig av en händelse som hände mig nu i veckan, min första dag som jag gick till gymmet detta år, min possitiva tanke var ju nästan uppe i taket och jag var ju så extremt taggad.
 
Kliver på löpbandet för att gå en promenad i normal takt eftersom det var ju ändå första dagen på gymmet detta år när jag plötsligt märker hur tanten brevid glor på mig och slänger ut sig frågan om jag är ny på gymmet?
Nää svarar jag men då jag är så possitiv till detta tränings passet så börjar jag nästan förklara varför jag inte besökt gymmet innan detta år då det beror på att jag har jobbat på andra sidan stan,flyttat och inte haft tiden och orken för att klämma in gymmet på det.
Hon ställer fler frågor och jag svarar artigt tills hon nämner att träning är verkligen viktig och att hon tränar varje dag till att jag borde gå ner i vikt för att må bättre, du borde gå ner hälften för du är ju aahh du vet stor... fortsätter hon!
URSÄKTA MIG!!!! vem fan säger så till en annan person som man precis träffat, jag blev chockad trotts att jag egentligen inte blir förvånad längre på hur mänskligheten beter sig så blev jag ändå chockad, sådär säger man bara inte!
Nu är jag inte den ledsna typen som går och gömmer mig bakom gardinen och gråter men hur ska hon veta det?
Tänk om jag egentligen mår så illa att jag nästan vill ta mitt liv för att jag inte är nöjd med mig själv?
Så innan du öppnar din käft tänkt fan på vad du säger! För du kommer aldrig veta vad den andra personen tänker och hur den egentligen mår!
Och att hon ens säger en sån sak när jag har tagit mig hela vägen till gymmet för att få mortion och må bättre så slänger man sig fan inte ut en sån kommentar det skulle ju vara en helt annan sak om jag exempelvis satt och vräkte i mig en fet pizza och stolen skulle gå sönder! men och andra sidan så säger man bara inte så speciellt inte till en person som man precis träffat.
HELT OACCEPTABELT!
För glöm inte där ute att det är ni som äger er kropp och väljer helt upp till er själva hur den ska se ut!
 
 
#1 - Sanna

Alltså på riktigt? Vet inte ens vad jag ska säga till det här, vilken människa!!!! Fy!!! MAn tappar ju hoppet om mänskligheten.... DU är jättefin!

#2 - Frida

Men seriöst!! Så säger man bara inte! Du är där för att må bättre! Det där är ju bara att trycka ner någon! Sånt blir jag jävligt förbannad på!!!

#3 - Eva`s blogg

Men asså! du säger tant? hur gammal var hon? låter som en inteligensbefriad kossa ju ...hade nån sagt så till mig hade jag sagt. vem fan är du liksom!! åh vad jag blir lack ....alla är som vi är oavsett storlek du är fin som du är o vad gäller träning så gör vi det för vår skull inte för nån wanna be.....bra att du inte bryr dig så men förstår dina tankar ....fin lördag snygging kram

#4 - Sanna

Sv; Japp jag bor i Stockholm :D

#5 - MATILDA

Men fyfan vilken människa??? Hade blivit sinnes lack om jag hade hört någon säga så till någon annan eller till mig själv. Så gör man bara inte.

#6 - Liene Svärd

Åh nej, precis har tänkt på det att man borde tänka vad man säger innan man vet något om den personen.

#7 - ullie

Du finaste fina bry dej inte om kärringar. säkert avis på fina dej så säger man inte!!!

gumman nu säger du till att d vill byta kontor igen till ditt gammla det går ju inte o nu har du försökt?? Du får säga till dem helt enkelt du har försökt . <3 Va rädd om dej kramar

#8 - CAMILLAESI

Usch, så hemskt. Idioter är överallt verkligen..
Älskar din inställning dock

#9 - N

Men usch vad tråkigt!!! Ibland undrar man ju vad folk håller på med, helt sjukt att vissa inte vet hur man beter sig. Du är superfin!!

#10 - coffeeandcupcake.blogg.se

Fattar inte ens hon sa så....

#11 - Johanna Utterberg

Men fyfan för människor, blir så arg!!! Du är så vacker!!! <3

#12 - Amanda Lindstrand

sv: men vadå varför trivs du inte på ditt nya jobb? gud vad jobbigt ju :(

#13 - mammansprinsessor

Alltså vilken jäkla dåre till människa folk ska banne mig tänka på vad de säger usch för henne. Kram

#14 - MADDISENJ.SE

Hoppas du haft en fin helg! Kram <3

#15 - Hanna

Men usch :( Förstår mig inte på sånt...

Hoppas att du haft en fin helg i alla fall! :)

#16 - Sarah

jag praktiserar =) aaa jag trivs .. kina mat är gött

#17 - emelie

vilken jävla människa! Ursch. massa fiina styrkekramar till dig som inte tog åt dig <33

#18 - JoJo

seriöst, på riktigt?! vilken jävla kärring!! så säger man inte till någon! så förbannad jag blir!!!

sv; vad kul att du äntligen har kommit igång med träningen nu! :D tycker absolut att du ska ta och beställa dig en box ^^

#19 - Maria

Vilken idiot....att man kan sjunka så lågt?
Kram på dig

#20 - Frida

Jag hoppas det känns bättre idag! Du är fin precis som du är! :)

#21 - Hedda Rönnlund

Blir helt chockerad av ditt inlägg, fyfan vilken vidrig människa! Bra att du inte tar åt dig!!

Kommer ihåg att du frågade om min canon eos 1100D har så man kan connecta den via wifi och det kan man tyvärr inte. Det är en rätt så gammal modell men otroligt bra nybörjarkamera för ett rimligt pris!:)

#22 - ExklusivaMoi

SUUUUCK vilka människor, tyvärr har jag slutat att bli förvånad =P... sorgligt men sant! Du verkar iaf ha en super nice inre och det speglar väldigt mycket den yttre också <3 Ta hand om dig och ha en super TREVLIG VECKA...

#23 - Felicia Karlström

Blir så less på vissa människor alltså, så otroligt dåligt beteende! Usch! Ta inte åt dig, du är fin som du är! Kram på dig :)

#24 - Alice

Så galet, så säger man verkligen inte! Och du är så fin som du är! <3