Natalie

Bäst att börja innan det är för sent

Bäst att börja redan nu. Jag har verkligen legat på latsidan då jag inte tränat eller knappt kan inte räknas som att träna och snart är sommaren här och det betyder att man inte längre kan gömma sig under alla varma kläder och jacka. 
Så iväg med mig så jag kan bränna lite inför sommaren... 

Hur går det för er med träningen? 
Sånt där som man helst gör när ingen är hemma..
Det finns vissa saker man helst gör när ingen är hemma och i detta fall så menar jag min kille då det är han jag bor med. För vissa saker vill man ju helst göra för sig själv eller hur?
Som exempel att raka sina ben med epilatorn, det gör jag gärna när jag är ensam och ni kan fråga han hur jag är när jag gör det och han är hemma för då låser jag in mig på toaletten för jag brukar inte vara så snygg när jag gör det oftast sitter man med fula miner för att vissa ställen gör sjukt jäkla ont!
Så tänkte dra en liten lista på saker man helst gör i sin ensamhet.
Klippa sina tånaglar är ju inte heller så jäkla fancy att göra tycker jag och varför det ska vara sådär vet jag inte exakt men att klippa sina naglar med en sax är ganska äckligt tycker jag kan ju vara för att jag inte gillar naglar?
En annan sak jag tänker på är att gå hemma och inte duscha, för det kan man göra i sin ensamhet men helst inte när man har någon hemma för då vill man ju vara fräsch så kan man vara lite sådär svettig för sig själv i sin ensamhet usch det där lät ju inte så fräscht nu får ni inte tro att det är något jag brukar göra haha.
Sjunga högt är någt jag oftast gör och som jag hoppas att ingen hör, kan ju vara så att våra hemska grannar har hört mina fantastiska toner *eller inte så fantastiska* men dem skiter jag i men man vill ju helst inte sjunga och verkligen tro att man sjunger bra så står ens kille och lyssnar haha.
Gå runt i fula kläder med en hemsk knut på huvudet och ansiktsmask är något man helst gör när man är ensam.
Jag och Linus har ju ändå blivit ganska avslappnade med varandra om man tänker på hur kort tid som vi varit tillsammans men vissa saker vill man ändå hålla lite för sig själv.
Nu gick jag inte i för hårt i detta så tog bara upp 5 lite mer oskyldiga saker, finns ju ett helt gäng med saker man kan skriva av sig men tänkte att jag inte gör en längre lista än såhär.
 
Dela gärna med er om ni har något som ni helst gör när ingen ser.
 
Onsdag
Goddag lediga semester onsdag. Min ledighet fortsätter och jag njuter av den. 
Slänger in en till bild på mitt blåa hår och nu har jag justerat det lite mer än sist jag valde att lägga in en mörkare färg så att det inte är lika ljust nertil för det blev ju lite för mycket kände jag så nu trivs jag mycket bättre för det andra var galet coolt men lite för crazy haha. 
Idag på schemat så står det tvätta, städa och träffa kusin som kommer över med sina 2 barn av 4 ska bli otroligt mysigt verkligen vi har så mycket att ta igen. 

Vad har ni för planer idag?