Natalie

Tävla och vinn ett snyggt armband
De är dom små detaljerna som gör stilen och speciellt smycken ger ett utrymme för kreativitet och svängrum för att få till en unik look. Armband är en populär accessoar som funkar lika bra till herr som till dam och i synnerhet de tillverkade i läder. Produkterna i den här bloggposten kommer från en butik som har ett stort sortiment med läderarmband, både klassiska modeller och de med en mer unik design. Lädersmycken ger en snygg casual känsla och materialet är tåligt och blir bara snyggare med tiden när det mjuknar upp och får en snyggt sliten yta. Titta in i butiken och hitta din egen favorit eller något att ge bort som julklapp. I sortimentet finns även mobilarmband, en perfekt klapp för någon som har tänkt sig att sätta igång att träna och som vill kunna ta med sin mobiltelefon under träningspasset.
 Nu har du chansen att vinna detta fina sportarmband till din telefon perfekt nu inför det nya året och speciellt till er som har satt träning som stora nyårslöftet.
 
Kommentera bara att du är med! :)
du får gärna gilla detta inlägg också bocka isåfall i gilla knappen lite nedanför tack!
 
Vinnaren presenteras i ett separat inlägg här på bloggen så gäller att hålla utkik!
sista tävlingsdagen är lördag 16/1-2016 kl 00:00
 
Produkterna i den här bloggposten kommer från en butik som har ett stort sortiment med läderarmband, både klassiska modeller och de med en mer unik design
(sponstrat inlägg)
#1 - bexollila

Jag är gärna med! Har gillat inlägget och detta skulle nog ge mig en knuff med att komma igång med träni8ngen kan jag tänka mig, iaf mina promenader som jag sagt att jag ska börja med nu i typ ett halvår haha!

#2 - Julia

Meeed!
sv; Åh tack fina du vännen! kram

#3 - JoJo

jag är såklart med!! :D

sv; kärlek till dig med gumman! :D <3

#4 - ullie

ja e me !
wow cool för en gammal tant som mej

#5 - Jessica Högberg

Jag är gärna med och har gillat!

#6 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag är med! :)
Har även gillat inlägget :)

#7 - Elin

Jag är med :D gillat också!

#8 - Bexollila

Vem vann? :D