Natalie

När det inte är killen som lagar maten kan det se ut såhär..

Killen är ju den som lagar i princip all mat här hemma.
När jag bodde i min lägenhet innan jag flyttade in i huset så hade jag ingen som lagade min mat förutom jag själv, men då brukade jag laga för att sen bara kunna micra när man kom hem. 
Men egentligen hur gott är det? 
Jag känner mig nu så lyckligt lottad när man kommer hem och inte alls behöver stå i köket och svettas sen får man sin mat serverad. 
Okej nu lät jag ju otroligt bortskämd men just på den biten får jag väl säga att jag är rätt bortskämd men vi får inte heller glömma att jag är den som sköter all tvätt här hemma. 
Så inga orättvisor men visst njuter jag då jag har tappat suget för just matlagning sen jag flyttade hit och det kan ju också bero på att Linus är så mycket bättre än mig på just matlagning och då ska vi helst inte gå in på att jag gick hotel och restaurang på gymnasiet... Men okej med intiktning hotel :)
Så fick äta mig torra hamburgare från donken.. Usch har verkligen sagt att jag ska sluta med sån skräpmat men nu blev det bara så.
#1 - Terese

Älskar deras cheeseburgare hahaha ;)


sv: Nej det är inte roligt, men det går över snart får vi hoppas! Krya på dig finis!
Kram

#2 - Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

Haha :) Skönt att du har någon som lagar maten :) och det är ju bra att ni har det lite uppdelat, så har vi det också med vissa sysslor

#3 - Yohanna af Skovde

Ibland blir det sån mat, men det är ju mat det med :)

#4 - Liborius

Haha samma hemma hos oss! Så fort min pojkvän inte är hemma eller inte orkar laga så blir dte något som går väldigt snabbt och lätt;)

#5 - ullie

ni får börja laga ihop. här är det ja som lagar o ja tycker det e sååå tråkigt o tråkigt va man ska göra var dag. avskyr det

fin dag o jo macd åt vi ju igår =) Bra mat det där fniss

#6 - Linda HolEriks

Lika hos oss med. Jag orkar typ aldrig göra mat så då blir det snabbmat.

#7 - Linn Strömberg

Får också perioder då matlagning inte alls tilltalar mig. Nu bor jag ju i för sig med mina föräldrar fortfarande så får maten serverad som tur är.

#8 - Emma

Ibland kan man ju bara inte låta bli. Men ångesten efter donken maten.. Usch tycker ändå om den maten på något konstigt sätt..

#9 - Angelica

Lyxigt att få maten lagad åt än! Och bra att ni delar upp sysslorna :D

#10 - Elena

Här hemma är det mestadels min sambo som också lagar maten. :)

#11 - N

Jag är verkligen jättedålig på att laga mat... Haha

#12 - Sandra

Min sambo är riktigt bra på att laga mat, men blir alltid att jag lagar mat då han jobbar sent. Så trött på min mat och har heller ingen fantasi haha! Sv: jaha :O hur kommer det sig att du ger bort biljeterna?

#13 - Sarah

Gott me Donken :)

#14 - Kaffehörnan

Vad underbar känsla de är att komma till dukad bord. Men då kompliterar ni varann bra.

#15 - Frida

Här hemma är det nog mest jag som sköter det mesta. :)