Natalie

det här med att planera sin körning
Något som jag verkligen kan irritera mig på just på morgonen när jag är på väg till jobbet är den eländiga trafiken som jag kör via, dem där hemska köerna som man måste krypköra hela vägen för att komma någon vart om man än gör det.
Skulle det inte bara vara såå skönt om sthlm hade större vägar? fler vägar? fler möjligheter? men då det inte finns så får man ju göra det bästa av situationen.
Nu kanske jag låter jätte bitter, men det är jag inte haha utan måste bara få ut detta med att man måste ta sitt ansvar i trafiken.
Och då snackar jag om att planera sin körning.
För hur många gånger har man inte råkat ut för då en bil plötsligt ska byta fil precis precis framför en nästan på en också.
Jag förstår er som inte känner till stan, men ni andra som åker samma väg varje dag!
Skärp er! 
För ibland så sitter man liksom i värsta kön och längre fram glider man bara förbi, just för att en skulle byta fil och tycker att blockera vägen är en bra idé.
Så till er alla som kör bil, ta ert ansvar och planera er körning i tid!
kör försiktigt.
 
#1 - Beatrice Hedvind

Mår inge bra alls sj då? kram

#2 - mammansprinsessor

Ja men så är det:) planera mera. I denna stad går det trögt med bil men måste man ha bil och inte kan välja att åka kommunalt så måste man.kram

#3 - Julia Julie

Tycker inte alls att du låter bitter, snarare klok! Har själv precis tagit mitt körkort och riktigt läskigt när folk får för sig att byta körfält, ut förvarning och alldeles försent :)

#4 - Linn Strömberg

Så jobbigt när trafiken trasslar!

#5 - cassandra gigel

håller med!

#6 - cassandra gigel

sv; jobbar mitt i stan, så måste åka kommunalt. Men åker bil mycket annars ;)

#7 - Liborius

Förstår att du bli irriterad!!

#8 - Hedda Rönnlund

Kör inte bil men förstår att du blir irriterad

#9 - sandra.

tur att du skrev det kom på att ja hade glömt skriva att det är en vanlig spegel på andra sidan utan inzoomad :) men håller med dig, med den där inzomade så ser man exakt allt haha :)

#10 - Netti Starby

Jag håller med dig! Kram

#11 - Helene

Eller de som vet vart de ska, men den filen de ska vara på är full så de väljer en annan för att köra om alla för att sedan knö sig in i den filen de ska vara i igen...