Natalie

Börjar denna lördag med ett samtal till veterinären
För ca 2 dagar sen märkte vi att Stella började halta, vi kolla henne men såg inge märkligt med tassen så det blev inget mer med det. 
Igår när jag pratade med Linus som hade dem med sig berättade han hur Stella blöd och att hon skadat klon. 
Men när jag kommer hem märker jag hur illa det är i mina ögon, usch man blir så orolig och framför allt när dem små liven inte kan yttra sig och säga hur dem mår. 
Så inatt fick hon ligga i stora sängen med huvudet på kudden, mys! 
Imorse ringde jag veterinären som meddelade mig att bara jag gör rent med lite tops med vatten och tvål för att förhindra bakterier och infektion så ska det gå bra att avvakta tills på måndag. 
Så på måndag blir det att hoppas på att få en veterinär tid men under helgen måste jag ha koll så att hon inte får feber annars får jag åka in med henne. 
Men skönt att veta att jag iallafall kan avvakta tills på måndag för sjukvården för djur under helger som dem räknar som jourtid kostar tre gånger så mycket mer än vad den gör på vardagarna, men och andra sidan så måste man så måste man. 
Såhär är mitt tänkande i just att skaffa sig ett husdjur att när man väl har bestämt sig för ex i detta fall en hund så får man räkna med att det kommer att kosta och att man ska vara väl medveten om det så det är liksom ett kast som matte/husse får ta så missförstå mig inte nu med att jag ska avvakta tills på måndag bara för att det är billigare.
Jag rådfrågade veterinär också vad hon hade gjort och hon hade väntar med tills på måndag, men självklart hade hon sagt åk in med henne nu så hade jag inte tvekat en sekund då får det kosta vad det kostar. 
Så om ni frågar mig vad jag tycker om personer som avlivar sina djur för att det kostar för mycket så är det så jäkla oansvarit för inte fan skulle du avliva ditt barn om läkarbesöket kostade mycket eller hur?
 
#1 - Sanna

Stackars liten... det är så jobbigt just att dom inte kan prata och säga vad som gör ont utan man måste gissa sig fram. Hoppas det blir bättre med tassen snart :)

#2 - Emma

Åh lilla kisehjärtat! Hoppas de läker o inte är nåt allvarligt!
Aldrig kul när djuren är sjuka eller skadade! <3

#3 - Eva`s blogg

Naw stackars liten ja det blir dyrt när ens djur blir dåliga hoppas det löser sig på bästa sätt kram å fin lördag

#4 - Amanda CL

åh stackars liten <3

sv: inte så svårt som det ser ut :)

#5 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Åh, stackars henne! Hoppas det inte är nåt allvarligt och att allt blir bra! <3

#6 - bargainhunter.webblogg.se

Usch, hoppas det blir bättre!

#7 - Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Vad tråkigt :/

#8 - Felicia

Åh stackarn :( så jobbigt när ens djur gör sig illa, hoppas det ser bättre ut på måndag! kram

#9 - Tilda Barkselius

Vilken tu att det inte verkar vara något farligt, skickar kärlek till er!

#10 - Jeanette

Usch vad jobbigt :/ Hoppas det läker snabbt!

#11 - sara

Usch då, hoppas hon är bättre idag! :)

#12 - mammansprinsessor

Nämen stackars liten:( hops allt går bra kram

#13 - MADDISENJ.SE

Usch då, hoppas det gått bra under helgen och att ni får en tid i morgon

#14 - Anna Larsson

åh få ta och titta in tävlingen :D! hoppas de blir bra me tassen :)

#15 - Felicia Karlström

Stackars liten då, hoppas det ordnar upp sig för vovven!

#16 - Bambi

aw stackars tjejen! :( Men jag förstår det där du skriver om att vänta. Man förlitar sig ju på råden som man får från proffsen liksom. Klart du hade tyckt det varit värt att åka in oavsett - det handlar ju om din hund liksom. Men ja sålänge hon inte fick feber så är det ju dumt med pengar som kanske behöver läggas på andra vetrinärtider för henne.

svar: Jag försöker uppdatera så ofta jag kan. Jag har inte så många följare - men jag vet att det är många som kollar in också utan att följa. Många som är nyfikna på vad man har för sig. Släkt och vänner som inte har insta och kollar via datorn osv. Som bor långt bort och vill hålla koll liksom. Men ibland kommer man ju i perioder då det inte händer så mycket i livet och då blir det mindre uppdatering.

#17 - Kaisa

Så jobbigt när de små liven inte kan tala om vad som är fel :(

#18 - Liene Svärd

Tack, känns kul var välkomnad tillbaka.

Aj, ser ont ut :( hoppas det blir bättre snart!

#19 - sandra.

naw lilla stackaren :( hoppas allt ordnar sig, var ni hos veterinären?

#20 - Lucy

Ne stackarn och vi lägger ut det vi måste när det kommer till Dino. Som senast när han var förstoppad och fick ligga inne i två dagar :( Hoppas det blir bra med hennes tas <3

#21 - Erica

Jag håller med dig! Jag tycker att har man skaffat ett djur så får man också ta ansvar om djuret blir sjukt och behöver vård. <3

#22 - ullie

oj nu såg ja .. gud man blir så orolig. hoppaS det inget är utan kanske bara att hon skurit sej lite eller så ute. STELLA <3

#23 - Mikaela

Men åh, lilla stumpan! :( Hoppas allt blir bra med henne snart.
Man känner sig så maktlös när någonting händer med dom små, man får helt enkelt gissa sig till deras mående :( <3

Det är ett stort ansvar att skaffa djur, alla djur kostar, speciellt när dom blir sjuka eller när någonting annat oväntat händer med dem, men tyvärr finns det dom som inte riktigt förstår det och gör sig av med djuret i stället...