Natalie

Sista dagen på jobbet
Idag var det som rubriken heter sista dagen på jobbet. I fredags jobbade jag sista dagen med min chef och min ena kollega då åt vi god fika (första bilden) och så fick jag massa fint och idag jobbade jag med min andra kollega och sista arbetspasset. Kommer verkligen sakna tjejerna nå otroligt mycket men var tvungen att flytta på mig då detta kontor ligger alldeles för långt osv. 
Så imorgon tisdag 1 mars börjar jag på nya kontoret, spännande! Så det blir att lägga sig tidigt idag för det kommer bli en del att göra. Och tack för era fina kommentarer om lilla Stella hon mår lite bättre men ska till veterinären denna vecka berättar mer i ett annat inlägg tack iallafall för alla fina inlägg. 

Börjar denna lördag med ett samtal till veterinären
För ca 2 dagar sen märkte vi att Stella började halta, vi kolla henne men såg inge märkligt med tassen så det blev inget mer med det. 
Igår när jag pratade med Linus som hade dem med sig berättade han hur Stella blöd och att hon skadat klon. 
Men när jag kommer hem märker jag hur illa det är i mina ögon, usch man blir så orolig och framför allt när dem små liven inte kan yttra sig och säga hur dem mår. 
Så inatt fick hon ligga i stora sängen med huvudet på kudden, mys! 
Imorse ringde jag veterinären som meddelade mig att bara jag gör rent med lite tops med vatten och tvål för att förhindra bakterier och infektion så ska det gå bra att avvakta tills på måndag. 
Så på måndag blir det att hoppas på att få en veterinär tid men under helgen måste jag ha koll så att hon inte får feber annars får jag åka in med henne. 
Men skönt att veta att jag iallafall kan avvakta tills på måndag för sjukvården för djur under helger som dem räknar som jourtid kostar tre gånger så mycket mer än vad den gör på vardagarna, men och andra sidan så måste man så måste man. 
Såhär är mitt tänkande i just att skaffa sig ett husdjur att när man väl har bestämt sig för ex i detta fall en hund så får man räkna med att det kommer att kosta och att man ska vara väl medveten om det så det är liksom ett kast som matte/husse får ta så missförstå mig inte nu med att jag ska avvakta tills på måndag bara för att det är billigare.
Jag rådfrågade veterinär också vad hon hade gjort och hon hade väntar med tills på måndag, men självklart hade hon sagt åk in med henne nu så hade jag inte tvekat en sekund då får det kosta vad det kostar. 
Så om ni frågar mig vad jag tycker om personer som avlivar sina djur för att det kostar för mycket så är det så jäkla oansvarit för inte fan skulle du avliva ditt barn om läkarbesöket kostade mycket eller hur?
 
Vinn en valfri produkt värd 1000 kr från Nordicbox.se!
  
 här är några utav mina favoriter som du kan vinna
 
 

För att delta i tävlingen:

*Gå in på nordicbox.se, leta fram en produkt som du vill vinna, länka den i kommentarsfältet.

*Skriv sedan en kort text om varför du vill ha just den produkten i kommentarsfältet.

*Dela denna tävling på din blogg.

*glöm inte heller att gilla detta inlägg! 

Den som skriver bäst motivering vinner produkten man valt.

Tävlingen avslutas: 4 mars

 

Nya hörlurar till telefonen är väl något man alltid behöver, eller hur?
Fick precis hem ett par snygga apple earpods till min telefon från nordicbox.
Helt perfekt! Klicka gärna in på deras hemsida dom säljer även mycket mobilreservdelar, så om min iPhone någongång går sönder så ska jag köpa iPhone reservdelar på Nordicbox.
Enklare än såhär blir det inte att få gratis prylar från Nordicbox :)