Natalie

Om hon i kassan bara hade vetat bättre!
 
Visst är den fin? detta är den andra tårtan som jag och Linus gör ihop och blir min 3:e.
Så måste säga att han är en riktigt bra hjälpande hand, eller i detta fall kanske det var tvärtom då jag var mest irriterad när vi gjorde den.
Först hade jag fixat allt som man ska ha till den, hade köpt nya fina siden band i önskad färg, hade köpt en super bra limm enligt kassörskan ett sånt där hobbylimm som ska funka till ALLT enligt henne.
Okej om jag är osäker på något och frågar personalen som jobbar på ett ställe så förväntar jag mig faktist att dem är säkra på det dem säger när dem svarar så, eller hur?
Hade jag själv fått den frågan och varit osäker hade jag tagit reda på fakta för jag sa exakt vad jag skulle ha det till och speciellt när jag köpte ett bar siden band där också..
Konsekvenserna blev de här: 
Jag och Linus började med tårtan vid 22 tiden, och jag vet riktigt jäkla för sent men hann inte innan hade massa andra projekt jag var tvungen att göra men iallafall..
Han började skära loss botten och jag rulla blöjorna som ändå tar ett tag. 
När vi hade fixat med det och ska börja fästa banden så funkar inte limmer jag hade köpt, det där limmet som hon i kassan hade sagt va så bra och som passade till precis ALLT.
Jag hade då 2 val, tårtan skulle hämtas nästa dag vid 11 så antingen fixa klart den imorgon och stressa eller åka och köpa limm på närmaste bensin mack.
Tog den andra alternativet och åkte iväg, 2 jäkla bensinmackar, 2:a gillt och där hittade flera limm så jag plockade på mig ett och åkte hem vid sådär 01:30 på natten vart vi klara...
Det jag vill säga med detta att alla ni som jobbar i service branchen tänk er för innan ni ger ett svar som ni kanske egentliga är osäkra på..
I detta fann kanske ni tänker att jag kunde läst på baksidan men då jag inte fick ihop det och hade jääkligt stressigt när jag handlade det så litade jag på henne i kassan så tänkt gärna på det.
Men annars så blev jag riktigt nöjd, första gången också som jag fäster dit saker och ska verkligen tacka Linus stort för det var egentligen han som gjorde det mesta så duktig han är.
Vem vet han kanske gör blöjtårtan till min egna babyshower sen när dagen kommer då det är min tur att bli gravid :)
#1 - Eva`s blogg

Jätte fin :) vi gjorde en till min dotter o hon blev så glad :) hoppas du haft en skön helg kram å fin måndag

#2 - Alexandra

Men gud så söööt!!! Super bra present :D
Jag såg en sån där tårta på en film för bara några dagar sedan, funderade över det och att det var en så söt idé. Kul att det faktiskt används haha

#3 - ISABELLA

Snyggt!

#4 - trisiaa

Åhh va surt!! Men hoppas det blir braa ändå! <3

#5 - Alice

Åh, så tråkigt att det blev så! :( Tur att ni löste det ändå! :)

#6 - Maria

Så himla fin
Kram

#7 - Beatrice Hedvind

Hej min fina vän!
Hur mår du? kram