Natalie

Sterling grey
 Nu har linserna kommit som jag klicka hem för någon dag sen och dem är verkligen riktigt fina :)
Tanken är att jag ska ha dessa på min födelsedag i maj för att det ska bli lite festligare men var ju bara tvungen att testa dem igår mot lite solljus, jag gilla dem iallafall. :)
Vad tycker ni?
Ni får vara ärliga :)
Själv tycker jag att det kan vara fint med linser som jag ska ha dem exempel på ens födelsedag eller så men då jag gillar min ögonfärg så har jag svårt att se mig själv springa runt med dessa vardags som jag gjorde när jag var yngre då sprang jag alltid runt med färgade linser allt från gröna/blåa/gråa.
Mins även hur jag kunde använda 3 månaders linser i betydligt längre tid än 3 månader och då kunde det verkligen göra ont när man skulle sätta in dessa i ögonen AJ!
Men jag hoppas att jag kan använda dessa tills maj... jag hittar ingenstans hur länge dem ska hålla men vi får hoppas för det är ju ca 1 månad kvar tills jag fyller år och det borde ju dem hålla kan man tycka.
 
Puss på er alla fina där ute :)
 
Tisdags middag
Perfekt avslut på tisdagen blev middag på jensens men syster, vän och kusin :) 
Älskar verkligen den goda steken men eftersom jag måste vara duktig så blev det lax med sallad för min del också riktigt gott och så sugen jag var på lax också mums! 

Helgen i bilder: kalas, första jobb passet och bilder från lakrits festivalen
Riktig fullspäckad helg har det varit.
I fredags hade vi kalas för killens väns dotter lilla Mira som fyllde 4 år, min kusin med hennes 4 barn kom även över för att umgås hela helgen så totalt blev det 12 barn! Fullt hus verkligen :) 

Fredags bilder från kalaset.

Lördag blev det jobb för min del och första arbets passet på gröna Lund. 
Riktigt kul och fantastiska tjejer som jag jobbade med :) 
Längtar tills hög säsongen så att den kommer igång som den ska då blir det riktigt kul! 

Bilder från min jobb lördag:

I söndsgd hann vi med en sväng på loppis innan god lunch på jensens där jag var med killens små killar och kusinens äldsta dotter. 
Jensens är faktisk en restaurang som jag tycker har riktigt god mat och värt pengarna så där blev det god mat och små kidsen fick äta sig mätta även på glassbarer.
 
Efter den goda lunchen var det dags att bege oss vidare till lakrits festivalen som ägde rum i annexet i Stockholm denna helg. Själv äter jag ingen lakrits men det gör killarna och sambon så kom hem med en fylld påse till han. 
Där fick vi även rulla ihop vår egen lakrits riktigt kul! Så även dem fick han av mig :) 
Söndag bilderna från festivalen:

Här har ni mitt egna lakrits som jag rullat ihop och tillsatt med egna goda ingredienser. 
Tyvärr har jag inte smakat på det själv då jag inte äter lakrits men killen blev så glad så och tyckte som var riktigt goda :)