Då var vinterjackan på igen..

publicerat i >>Dagboken;

Tror att det är en del som bloggar om just detta som kommer att göra just nu och det är precis vad ni tror - snö! Men vafan kom igen vädret det är april imorgon så jag hoppas att detta är något slags väder skämt.. Börjar ju oroa mig att det kommer snöa på min födelsedag snart (31 maj).
Så det var bara att ta fram vinterjackan igen, och till er som packat ner den.. Jobbigt läge!

Någon gång måste man..

publicerat i >>Dagboken;

Och jag känner att tiden är inne nu, dags för mig att ta tag i denna jäkla teorin!!! Så jag öppnar boken nu och hoppas på att ta kortet iår!
Så min tågresa hem blir plugg, jobbet och träningen gick bra idag :) imorgon är en ny dag, träning och jobb står på schemat. Puss kram!

Är det såhär man känner sig?

publicerat i >>Dagboken;

Länge sen jag slutade jobbet en vardag såhär tidigt :) 15.15 känns underbart.. Måste endå säga att jag saknar att jobba dag ibland dagarna går ju verkligen fortare :)
Så vad ska man göra nu då? Känner mig som en "normalt jobbande" människa nu haha
Blir iallafall hjärn-jympa på väg hem med rumble :)
Lägg till mig för en match, natys

120327

publicerat i >>Dagboken;

Efter 4 dagars ledighet är jag tillbaka på jobbet, har inte kunnat lägga upp inlägg då blogg appen har krånglat som vanligt så hoppas på att detta inlägg kommer upp...
Tänkte visa vad lyxigt gym jag tränar på som har produkter från body shop som man kan använda :) lyxigt va?
Nu åter till jobb :)

Fredagens mys!

publicerat i >>Dagboken;

Kom hem för inte så länge sen efter en underbar kväll.
Var bjuden på middag då det bjöds på souvlaki :) egen taziki och grekisk sallad mm.. Hur gott som helst!! Godaste jag har ätit på länge! Går inte att beskriva med ord hur gott det var, och underbart sällskap! Perfekt fredag kväll :) tack!

(inlägg från igår gick ej att posta då)

God morgon fredag!

publicerat i >>Dagboken;

Efter att ha somnat vid 03.00 igår efter bb reprisen blev jag väckt imorse utav syrran som skriker efter sin pincett :0 aaaaah käften!! Fan tänkte jag, så nu ligger man här i sängen med ett öga öppet ihop utav att kunna somna igen.
Jag vet att om jag öppnar det andra ögat så finns det chans att jag inte kan somna om...
Sen gick larmet precis så nu ligger jag och lyssnar på nrj wake up call, kanske mindre smart om man ska lyckas somna om?...

Just nu:

publicerat i Allmänt;

Befinner jag mig på jobbet, måste säga att skriv bordet är väl städat om man tänker på alla 117 ankomster jag haft idag, eller vad tycker ni?

Dagens träning

publicerat i Kost & Träning;

Blev 5 km på cykeln + 20 min gym! Nu känner jag blod smaken i munnen och svetten rinna :) nöjd! Nu väntar duschen!
Ja just det sen har vi lite b-kändis besök eller vad man ska säga här på gymmet idag utav Martin Björk och Jakob Öqvist trevligt!

Dagens träning!

publicerat i >>Dagboken;

Blev inte så lång då jag ska köra igenom hela kroppen imorgon, blev 3km på cykeln och 20 min gym :) bättre än ingenting nu väntar duschen sen jobb hela kvällen.
Ha en fortsatt bra dag!