Blommig söndag

publicerat i >>Dagboken;

Jobb helgen, packat inför flytten = check! Fick blommor igår kväll utav ett par (gäster) på hotellet :) hur söta som helst, nu blir det sängen är helt slut, berättar mer imorgon. God natt

Längre fransar?

publicerat i make up & skönhet;Hej! Måste ju bara dela med mig utav detta mirakel medlet, iallafall enligt mig!
Att förlänga mina ögonfransar har jag funderat på länge men det har inte blivit av då jag inte riktigt tycker om resultatet ser så fejk ut på något sett.

Så kikade runt lite på nätet och hittade denna nya produkt som har kommit till sverige det är ett avancerat ögonfransbalsam På tre till 10 veckor ger det mätbara resultat till längre, tjockare, fylligare och mörkare fransar. En kombination av kraftfulla peptider och lugnande växtextrakt förskönar ögonfransarna samtidigt som det ger dom näring.

Hur bra låter inte detta?!!
Och dessutom så får du en mascara från samma märke om du klickar hem ett kitt innan 31/10
värde 279:-

så nu har jag klickat hem det :) och kommer absolut att skriva en resencion när jag fått hem den!
Spännande!!

(nu blev det lite reklam men måste dela med mig utav detta ;) )

Min blogg har blivit hackad!!!

publicerat i Allmänt;Idag gick det ut i aftonbladet att flera sidor har blivit hackade och jag är en utav dem som blev det..
Min blogg har blivit hackad!!!
eller......

Uppdatering!
För er smarta som har kommenterat så heter min blogg natalies.se och inte natalie.se så ni kan vara lugna detta var bara ett litet skämt haha var tvungen ;)

111025

publicerat i >>Dagboken;

Idag har jag hunnit med en hel del, varit på sjukan, varit hemma hos mig och packat..och fikat på mys café med bästa mamma , nu ligger jag på soffan och glor på tv hos mamma :)

111023

publicerat i >>Dagboken;

Godmorgon på er!
Nu känner jag verkligen i kroppen att jag har jobbat mina 6 dagars pass och att jag haft mycket nu i helgen gör ju inte saken bättre när allt la ner i fredags -fyfan vilken dag!

Men idag har det flytiit på bra :) so far-so god..

Slutar 15, sen hem till mina små tjejer som jag inte träffat sen i torsdags :(

Nu står man och jobbar medans man lyssnar på Rihannas - Man down , älskar den!

På väg hem i taxin

publicerat i >>Dagboken;

Blev ett helvete till jobb pass idag, allt som inte får hända hände.. Sitter i taxin på väg hem nu och då ska jag ta mig en varm kopp te och sen blir det sängen, usch jag mår Inge bra är så stressad att tårarna redan runnit ner för kinden :(

Mitt interner är sönder :(

publicerat i >>Dagboken;

Godmorgon på er, nu när jag äntligen skulle sätta mig vid datorn och svara på lite kommentarer ser jag att internet dosan gått sönder :( ååh så typiskt!

Dagens middag

publicerat i >>Dagboken;

Blev träning idag igen, möte efter det och nu är man på jobbet och jobbar fram till 22.30 ikväll. Fick mig precis en härlig middag :) mums!