Ledig har jag varit idag och också hunnit ...

publicerat i >>Dagboken;

img_8663 (MMS)

Ledig har jag varit idag och också hunnit med att jul pynta hemma, nu känns det som julen närmar sig ååh mysigt! Har varit nere på Ica och köpt lite glögg, russin, mandel och goda saffrans snäckor och har mamma på besök för lite middag och sedan glögg fika, myyys!!!

Hej alla! Hade otroligt trevligt igår, så ...

publicerat i >>Dagboken;

img_9354 (MMS)

Hej alla! Hade otroligt trevligt igår, så kul att samlas och snacka ut :) på lördag ses vi igen!! Längtar. Mirna som är på besök sov hos mig inatt så vi tog oss en frukost, sen åkte jag iväg och köpte en ny byrå så nu börjar det se ut som ett hem och lite julpynt har jag även tagit fram. Nu ligger jag i soffan med mina små tjejer och ser på finalen utav ensam mamma söker som jag missade i måndags :)

Indisk middag med bästa

publicerat i >>Dagboken;

Har varit och ätit en underbar indisk middag med gamla klasskompisar från högstadiet, underbart!!
Fina vänner Mirna är här på besök från bosnien :) nu dags att festa vidare

111125

publicerat i >>Dagboken;

Börjar arbetsdagen med fredags fika är ju alltid lika trevligt ;) blir jobb till 22.30 ikväll

Acne Atacoma.

publicerat i shopping / mode;


Acne Atacoma.

Kära tomten dessa skor önskar jag mig i julklapp för att jag har varit så snäll :)
Ligger ioförsig på några tusenlappar, mer bestämt på ca 3995 KR

vill bara tillägga att den skulle passa utmärkt i min garderob! ;)

111123

publicerat i >>Dagboken;

Har varit och lämnat tjejerna hos mamma för lite jobb, börjar verkligen inse att jag måste skaffa mig en ny dator går ju inte att bara mobil blogga i längden :/ men kanske till nästa månad för denna månad har jag klickat hem något annat ;)

Sötaste Nova!!

publicerat i >>Dagboken;

Va precis hos min vän Tanja på middag och träffade hennes lilla Nova så underbart söt!! Vill också ha en sån liten ju... hihi sen fick hon en jätte söt Bamse mössa och ett par vantar utav mig, hihi

111122

publicerat i >>Dagboken;

Underbart att vakna upp och känna att man är ledig, idag var det dags för Stella att sätta på sig sina skor :) kallt ute ju brrrr..
Dagens planer blir att jag ska hoppa in i duschen nu, äta lite sen över till min tjej kompis och kramas med hennes lilla tjej som jag inte har hälsat på än, myyyys!!!

111121

publicerat i >>Dagboken;

Morgonmys med mina små tjejer som ligger och kramas i "grottan" Aaw :).
Själv är jag uppe nu efter 5 timmars sömn, usch kunde knappt sova vred och vände mig och min hals krångla (hatar min astma) fixade hemma igår, det betyder att dammet svävar =inte bra är ju så jäkla känslig mot just damm :( vill inte!!! Ska försöka somna om minst en timme till för sen ringer klockan för tvättid..

Mys kväll @My place

publicerat i >>Dagboken;

Idag har jag fixat och donat i min nya lägenhet börjar äntligen att få ordning här hemma men än saknas lite möbler, gardiner och tavlor som ska upp på väggen. Ni får nu en liten smyg till i mörkret på hur jag har det hos mig :) lovar att det kommer en bättre bild sen ;) och en till sak har ni tänkt på att idag är det datum 20112011 lite halvt ballt!