Smakar gammal hyena

publicerat i Allmänt;


Sitter på jobbet och verkligen häller i mig den här äckliga tranbärs juicen som tydligen ska vara bra när man har urinvägsinfektion som jag har fått för första gången i mitt liv.
Jag ska försöka åka in till läkaren imorgon innan jag ska på jobb möte, men tänkte fråga er om ni kan nå tips på vad man kan göra/dricka/äta när man har detta?

Grattis syster på din födelsedag! <3

publicerat i >>Dagboken;
För det är ingen vanlig dag för det är min syster Johannas födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Idag den 30 september blir min lilla syster en stor tjej, 17 år!
Med detta inlägg vill jag visa hur vacker och beskriva hur underbar hon är, vi har som alla syskon våra bråk tider men dem varar inte länge då vi kommer på att bråka är bara slöseri med tid att man istället ska visa kärlek och vara glada och stolta över varandra.

Älskar dig syster!
Hoppas att du får en underbar dag <3

Önskar din syster
Natalie Salazar

100930

publicerat i >>Dagboken;Fan fan fan, 2 saker som jag inte är glad över idag.
1. Hissen är pajj den har fastnat på 9:e våningen och det är där jag bor, vilket innebär att jag måste gå ner och upp för dessa #%¤%# trappor när jag ska ut med tjejerna.
Den pajjade igår och är fortfarande inte igång, räckte gott och väll med alla kassarna jag bar upp från mat affären men som tur så kom M ner och mötte mig sen gick upp för alla dessa trappor medans jag gick upp och skrek FAAAAN JÄVLA SKIT! hela vägen upp.

2. Min älsklings syster fyller år idag och jag jobbar :( dem ska fira henne idag med tårta och presenter..känns så jävla surt då hon åker till Italien i 1 månad på söndag och mitt jobb schema ser ut såhär.
Jobb - Tor, fre, lör, sön!

Nu blev det rätt mobil! :)

publicerat i natalie Shoppar;Sådär nu är jag hemma igen, har varit och bytt mobil och tydligen så sa han i affären att jag hade fått fel telefon när jag skulle hämta ut den i kassan?!! Har dem koll där eller? okunnig personal tycker jag.
Vadå tänk om jag hade gått ut med en iphone? då skulle jag fan inte lämnat tillbaka den..
Nu ska jag lägga in all mat jag har handlar, koka lite te och svara på kommentarer medans jag ser på kungar av tylösand.

Kom hem med fel mobil!

publicerat i natalie Shoppar;


Har inte berättat detta som jag kommer göra nu, jo såhär är det.
I fredags åkte vi iväg med pappa och syrran då hon skulle köpa sig en ny dator då passade jag på att köpa mig en ny mobil och jag är inget touch tjej så valde en med "tangentbord" men det roliga är att jag valde en mobil gick fram till disken fick hjälp sen skulle mobilen hämtas ut i kassan när jag hämtar ut den betalar jag osv sen när jag kommer hem öppnar paketet då är det fel mobil!!!!
Det här händer inte!! hm kanske inte var meningen att jag skulle köpa mig en ny mobil, kanske ska ha min skrot telefon som kostar 299:- kr?!
Så nu ska jag iväg och möta pappa sen ska vi åka och byta mobil och denna gång ska jag verkligen se till att det blir RÄTT! telefonen som följer med hem.

Här bestämmer jag när Natalie inte ser!

publicerat i ;

Hallå! Här är Kimza som sitter och pillar lite på Natalies blogg. Tog mig friheten att göra ett gästbloggsinlägg. Vad ska man skriva om när man gör en gästskrivning? Hur städad ska man vara? Måste man använda de finare orden och vara riktigt pryd? Nej, inte jag, det är inte jag. Så. Vad ska jag då skriva om?

Jag tänkte nu ta och visa två bilder på mig (Kimza) och Natalie vad vi har gjort idag. Förutom att vi har åkt buss, myst med hennes hundar och skickat ut mig på promenad med hundarna. Förutom att hon har tvättat på någon annans tid och förutom att hon har sprungit runt och städat hennes lägenhet så har vi även ätit. Vi har inte bara ätit utan vi har frossat i ”flötmat” som jag så fint kallar det. För min del blev det en 150grammare och Cola medans Natalie körde på kebab och en Mer med päronsmak.


VS

Här kommer nu resultatet i hur sexig man kan vara samtidigt som man frossar i mat. Kommentera gärna över vem som frossade med mest stil.

// Kimza.se

100928

publicerat i >>Dagboken;


Godmorgon folks!
Fan va jag är mätt nu efter mina 2 feta toast mackor och min stooora kopp med te, mums!
Ligger fortfarande i sängen och jäser samtidigt som jag sms:ar med Kim och planerar dagen han kommer över till mig vid 14 då får ta och hoppa in i duschen snart och börja åka mot mig tar med tjejerna.
Nu behöver jag inte "snylta" på min syrras internet har hittat min dosa som var heeelt borta :) ligger hos M så åker väl förmodligen dit sen där jag också glömt mitt busskort.