Natalie

Smakar gammal hyena


Sitter på jobbet och verkligen häller i mig den här äckliga tranbärs juicen som tydligen ska vara bra när man har urinvägsinfektion som jag har fått för första gången i mitt liv.
Jag ska försöka åka in till läkaren imorgon innan jag ska på jobb möte, men tänkte fråga er om ni kan nå tips på vad man kan göra/dricka/äta när man har detta?

Grattis syster på din födelsedag! <3
För det är ingen vanlig dag för det är min syster Johannas födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Idag den 30 september blir min lilla syster en stor tjej, 17 år!
Med detta inlägg vill jag visa hur vacker och beskriva hur underbar hon är, vi har som alla syskon våra bråk tider men dem varar inte länge då vi kommer på att bråka är bara slöseri med tid att man istället ska visa kärlek och vara glada och stolta över varandra.

Älskar dig syster!
Hoppas att du får en underbar dag <3

Önskar din syster
Natalie Salazar

100930Fan fan fan, 2 saker som jag inte är glad över idag.
1. Hissen är pajj den har fastnat på 9:e våningen och det är där jag bor, vilket innebär att jag måste gå ner och upp för dessa #%¤%# trappor när jag ska ut med tjejerna.
Den pajjade igår och är fortfarande inte igång, räckte gott och väll med alla kassarna jag bar upp från mat affären men som tur så kom M ner och mötte mig sen gick upp för alla dessa trappor medans jag gick upp och skrek FAAAAN JÄVLA SKIT! hela vägen upp.

2. Min älsklings syster fyller år idag och jag jobbar :( dem ska fira henne idag med tårta och presenter..känns så jävla surt då hon åker till Italien i 1 månad på söndag och mitt jobb schema ser ut såhär.
Jobb - Tor, fre, lör, sön!