malta 2006

publicerat i Fotoalbum;Idag har jag suttit och fixat med resedagboken har lagt in bilder från när jag och cissi bode på malta 2006, där vi pluggade english cambridge curs i 3 månader.
Vi hade massa kul, så nu ligger bilderna där, jag vet att jag är ganska seg..man kan säga att det tog mig ca 4 år för att få dit dessa bilder.
Pga att jag lärt mig utav mina misstag, jag glömmer helt och hållet att jag är medlem på resedagboken som gjort att jag missat lägga upp massor med resor där bilderna är helt borta så från och med nu så ska jag skärpa mig.

leopard

publicerat i >>Dagboken;Älskar verkligen min bakgrund på datorn, sådär wild and crazy! nice
Ligger fortfarande i sängen, telefonen väckte mig..hemtelefonen så fick springa ut som en nyvaken höna och svara.
Känner mig bakfull? kan det bero att jag kanske somnade vid 05.. låg och snackade med vänner och sms:ade haha det kallar jag för att födröja tiden sen låg jag också i sängen, lyssnade på musik och bara tänkte kan vara så skönt ibland att bara friska till huvudet och alla ens tankar man har.
Kanske ska försöka sova lite till..så att jag inte får sån där fruktansvärd huvudvärk senare..

give me a break

publicerat i >>Dagboken;Idag har det inte varit en bra dag i mitt liv, jag har varit ledigt så det är det possitiva + att jag hann till polisen med min mamma för att anmäla min telefon som försvann på nyårsafton får väl se vad som händer med den.
Jag är bara på surt humör, och är sjuk osv.
Jag kan säga såhär att detta år kommer fan inte vara mitt år nu vet jag att jag låter helt negativ men jag inser bara fakta att det är så det är, mycket som händer som inte alls jag hade räknat med och en massa bekymmer..
Usch har verkligen inge lust med något, illa mår jag också.
Så förvänta er inte alls nå mer bloggning idag för det lär det inte bli, hörs när vi hörs...

my flower

publicerat i daisy stella & skrållan <3;
foto: Stella sommaren 2009

Saknar sommar sååå mycket nu!
Älskar snön, det är vackert men gillar verkligen inte kylan och nu är jag trött på den, nu vill jag kunna gå utan den tjocka jackan och kunda ha på mig lätta kläder och glida runt i mina solbrillor.
Precis som jag gjorde förra sommaren, och sommaren innan det, och den innan...osv.