Natalie

100831Denna underbara syn vacknade jag till, hörde att nån låg och knaprade på nåt och när jag lutade mig över sängen ner mot golvet så jag denna syn och var tvungen att fota, hur underbara är inte mina små tjejer???
Mina små sällskaps djur, underbara <3

Idag ska jag ut på lite äventyr, ska iväg och handla lite blommor till hemmet tänkte jag för mina present kort från interflora sen tvättar jag mellan 10-14, ni måste ju undra "fan va hon tvättar" men jag älskar att ha det rent runt omkring mig och sängkläder byter jag 1 gång/ veckan så nu vet alla att jag e pedant och det kan min vän A intyga - haha!

Sånt här gör mig sur!
Sånt här gör mig förbannad när man har bokat tvättid mellan 14-18 och går ner vid 14 och nån annan tvättar, skulle lätt ha slängt ut kläderna i en tvätt korg men det värsta är när folk låser dörren till tvätt stugan med sin tvätt cylinder!
Och visst tänkte jag klockan är 14:05 dem kommer väl snart och hämtar tvätten så jag åkte upp till mig, vid 14:20 åkte jag ner igen..
Fortfarande låst!!!
Neee nu fan får ni ge er!, jag åkte upp en våning och plingade på dem sem låst men tror ni att dem öppna eller? så jävla fult när man ser att folk kikar genom titthålet men inte öppnar så jag fick skriva ett surt brev!
Nu ska jag ner igen och hoppas fan på att deras skit inte är där inne och att dem gjort rent efter sig, visst nu låter jag som en gnällig kärring men fan sånt här är irriterande!

100830Vad skulle jag göra utan min "ögonbindel" på mornarna, den är helt underbar man kan verkligen sova ut.
Använder du också en sån?
Idag är jag ledig från jobbet men har massor att fixa, detta blir dagens planering.
-Fixa hemma
-Tvätta
-Åka och hämta ett par skor
-Fixa med present kort
-Träffa pappa
-Fota en massa saker jag tänkt sälja på tradera