100831

publicerat i >>Dagboken;Denna underbara syn vacknade jag till, hörde att nån låg och knaprade på nåt och när jag lutade mig över sängen ner mot golvet så jag denna syn och var tvungen att fota, hur underbara är inte mina små tjejer???
Mina små sällskaps djur, underbara <3

Idag ska jag ut på lite äventyr, ska iväg och handla lite blommor till hemmet tänkte jag för mina present kort från interflora sen tvättar jag mellan 10-14, ni måste ju undra "fan va hon tvättar" men jag älskar att ha det rent runt omkring mig och sängkläder byter jag 1 gång/ veckan så nu vet alla att jag e pedant och det kan min vän A intyga - haha!

Sånt här gör mig sur!

publicerat i >>Dagboken;
Sånt här gör mig förbannad när man har bokat tvättid mellan 14-18 och går ner vid 14 och nån annan tvättar, skulle lätt ha slängt ut kläderna i en tvätt korg men det värsta är när folk låser dörren till tvätt stugan med sin tvätt cylinder!
Och visst tänkte jag klockan är 14:05 dem kommer väl snart och hämtar tvätten så jag åkte upp till mig, vid 14:20 åkte jag ner igen..
Fortfarande låst!!!
Neee nu fan får ni ge er!, jag åkte upp en våning och plingade på dem sem låst men tror ni att dem öppna eller? så jävla fult när man ser att folk kikar genom titthålet men inte öppnar så jag fick skriva ett surt brev!
Nu ska jag ner igen och hoppas fan på att deras skit inte är där inne och att dem gjort rent efter sig, visst nu låter jag som en gnällig kärring men fan sånt här är irriterande!

100830

publicerat i >>Dagboken;Vad skulle jag göra utan min "ögonbindel" på mornarna, den är helt underbar man kan verkligen sova ut.
Använder du också en sån?
Idag är jag ledig från jobbet men har massor att fixa, detta blir dagens planering.
-Fixa hemma
-Tvätta
-Åka och hämta ett par skor
-Fixa med present kort
-Träffa pappa
-Fota en massa saker jag tänkt sälja på tradera

100829

publicerat i >>Dagboken;

Idag har dagen varit helt mysig.
Började med att jag,pappa, min släkting som är här och min vän åkte på olika marknader, sen blev det god middag hemma hos mamma + äppelkaka till efterrätt :) tog med mig en bit kaka hem, ;P

Kommer somna vilken sekund som helst, sitter och snackar lite skit med Kim på msn och ser på Bridget Jones dagbok.
Så med detta inlägg säger jag god natt.

100828

publicerat i >>Dagboken;Skulle jag vakna upp till denna vacka stads syn så skulle jag kunna sitta vid fönstret med en varm kopp oboy och läsa en bok, myys.

Goddagens, uppe nu har duschat.. hmm ja det är det enda så bråttom har ja.
Måste hem till mamma innan och lämna hundarna då det blev lite ändringar i planeringen och ska verkligen försöka att hinna träna minst en 20 min att gå på bandet iallafall innan den är dags för ett jobb pass till 22.30,
att se fram emot? jo mina 3 lediga dagar :)

100827 Dagens jag goes höst

publicerat i >>Dagboken;


Idag åker höst kläderna på, hösten beräknas börja i sep men det är redan höst för mig då jag frös igår och det var ingen härlig känsla så idag åker detta på:
-Koftan
-Leggings
-Stövlarna
-Jackan
och det bruna håret som jag har nu passar perfekt till hösten.
nästa plagg blir halsdduken men känns lite väl att ta i nu kanske?!

Dagens planer är träna sen jobb till 22.30

Kalas bilderna

publicerat i >>Dagboken;
Hann inte ens blogga igår så trevligt vi hade hos mamsen :)
Idag blir det jobb men innan dess träning på tom mage och tro mig jag e hungrig så ska träna ett hårt pass på bandet sen äta en god frukost?! brunch? lunch?

Ha en underbar dag!

100825

publicerat i >>Dagboken;


Goddagens, idag fyller min kära mor år så springer runt som en yr höna här hemma.
Snart kommer pappa och hämtar mig, men innan dess ska jag duscha, fixa mig, packa, hinna gå ner till tvätt stugan och torka kläderna som inte hann torka från gårdagens tvättning..
Btw, så får ni ursäkta mig en massa då inlägget som jag lovat er angående biljetterna till blogawards kommer bli lite sen då jag har fullt upp idag men hinner jag senare så lägger ja upp det men lovar inget.
Annars går det bra att maila mig på nataliesblogg@live.se

Slänger in ett inlägg när jag är hos mamma, nu måste ja rusa....

Uppe till 01:35..

publicerat i >>Dagboken;
Missade fångarna tidigare idag så får se på reprisen.
Gamla minnen brukade alltid kolla på fångarna när jag var yngre, lekte t.o.m det när jag fyllde år på mina kalas då brukade jag hitta på lekar där man sen fick en nyckel.
Kommer ihåg att efter vi lekte det var inte mamma glad på mig då alla hemma nycklarna var huller om buller HAHA!
Kommer också ihåg när det var barn som var med måste erkänna att jag skickade in en ansökan om att få vara med jag och mitt lilla gäng då men glömde fylla i en massa saker som ex hejja ramsan och nu snackar vi säkert när jag var 12 år! ;)
Nu börjar det, med denna inlägg säger jag god natt

blogawards 2010

publicerat i >>Dagboken;


Tänkte samla ihop era svar för att sen lägga ut era bloggar på alla som kommer, ska verkligen försöka att lägga ut alla som svarar JA men gör så gott jag kan och hinner.¨
Detta inlägg kommer att vara uppe hela helgen + måndag, hoppas att vi ses där!