Natalie

and then i fell in love

skor, 798:- från Zoe

Idag vaknade jag rätt tidigt då jag hade möte med jobbet angående min sjukskrivning så att vi ska komma fram till vad som händer.. ska jag jobba mer? hur länge ska jag vara hemma? vad är det för fel? osv..
Röntgade knäna i fredags och var hos läkaren igår så nu är det bara att vänta på resultaten, jag vill verkligen veta vad felet är orkar inte längre gå runt och känna mig som en gammal tant =/

Efter att jag hade vart på möte beställde jag tid för att gå och massera mig, hade då en timme på mig då åkte jag till skanstull för att sedan ta bussen tillbaka orkade inte gå runt då fick det bli som en omväg för att fördröja tiden..
tänkte också passa på att ta ut pengar till massagen på skanstull där vid någon bankomat då står det en tant vid bankomaten med massa platskassar och säger..
- Aha så du ska ta ut pengar, själv är man hemlös!
Tror du jag våga ta ut pengar då???
haha noo way, ja gick vidare på vägen och passade på för att gå in och endast "kika" på skorna men jag som är så svag för skor såg dessa underbara på bilden och blev kär var ju tvungen och slå till på en gång och perfekta, låg klack då jag ej ska gå i höga pga mina knän och niiiitar, i looove nitar!
Tack tant!? eller?
Vinn sandaler

Nu kör vi igång med en galen tävling igen!
Denan gång kan du vissa ett par super snygga sandaler -
självklart nya!!

För att vara med och tävla:
bli medlem på
denna sida, när du har blivit det så skriver du ett sött litet inlägg om att du är med!
är du redan medlem där så kan du självklart vara med endå! länka gärna till tävlingen :D
självklart får du låna bilden ovan!

Tävlingen avlutas: 30 April 2009
förlängd pga annan tävling..
ber om ursäkt!

Avslutas: måndag 4/5-09

exkl frakt
and with this I say good night

foto:google

Jag borde verkligen sova nu, min väckar klocka kommer att ringa vid 06 imorgon bitti.
jag har körskola därför i två timmar ska se hur detta ska gå, idag körde jag en sväng med min pappa och mitt knä började rycka till sånt där är verkligen läskigt speciellt när man ska köra men ska tillbaka till läkaren på torsdag.
Nu tänkte jag ta och lägga mig men ska prata lite mer med min fabulous friend F som bor i england, saknar han vi var verkligen bra vänner en gång i tiden.. :(
men det är sånt som händer, man glider ifrån varandra det är också därför jag vill vrida tillbaka tiden.

God natt!