Natalie

Dress me


Idag som kanske 89% utav jordens befolkning vet att det är nyår och att det ska firas.
Kanske hälften firar det på riktigt så som man ska göra det. Ikväll ska jag och min favorit Tove fira det tillsammans där vi ska vara gaga hela kvällen lång. Vid 17-18 tiden tänkte jag börja bege mig till henne men innan dess ska jag kolla vad jag ska ha på mig.. är hemma hos mami nu och har tagit med mig några plagg som jag ska prova, vill inte vara för vanligt party och inte heller för mycket. Tänkte ta på mig min fina päls men det får nog bli min vanliga vinterjacka då jag vaknade lite sådär halft sjuk, P A N I K !
Hatar att vara sjuk på vintern, käns som jag aldrig kommer att bli frisk då.. ska verkligen göra mitt bästa på att uppdatera bloggen så mycket jag hinner idag så att ni får en glimt över min kväll.
Hörs senare! nu ska ja prova kläder och hoppas på att helvetes huvudvärken försvinner som jag fick helt enkelt några förslag?? för att få bort den hemska huvudvärken?

My wardrobe

Välkomna och se min garderob som är så packad utav saker.. resten är nere i tvättstugan. och allt sommar/vår finns nere i lådor i källaren där finns det säkert 10 banan kartonger med kläder och skor..Idag blir det en städ/tvätt dag samt provning utav nyårskläder vet inte än vad jag ska ha på mig.. men det löser sej. Tänkte rensa lite och som vissa kanske vet så tänkte jag arrangera en bloppis mer mot sommaren då ni som vill får komma och kika vad jag kommer att sälja det kommer att bli allt från klänningar, skor till pälsar. Detta kommer att ske i sthlm så om ni vill veta mer kan ni maila mig på nataliesblogg@live.se

mys i soffanJag kom hem ganska tomhänt från stan endast en eyeliner fick följa med hem denna gång. Håret blev jätte fint, visar er imorgon nu är jag så trött. Efter jag fixat mitt hår träffade jag upp Janna vi gick en runda på stan sen åkte jag och hämtade upp nyårs biljetterna och åkte hem till mina små sötnoas. Min kompis kom förbi för fika och vi snackade massa skit sånt behövs och vi gör det alldeles för sällan. Nu blir det film innan det här börjar låta som en dagbok..


Nu ska jag ut och möta killen och passa på att gå en sista promenad med mina sessor <3