Dress me

publicerat i >>Dagboken;


Idag som kanske 89% utav jordens befolkning vet att det är nyår och att det ska firas.
Kanske hälften firar det på riktigt så som man ska göra det. Ikväll ska jag och min favorit Tove fira det tillsammans där vi ska vara gaga hela kvällen lång. Vid 17-18 tiden tänkte jag börja bege mig till henne men innan dess ska jag kolla vad jag ska ha på mig.. är hemma hos mami nu och har tagit med mig några plagg som jag ska prova, vill inte vara för vanligt party och inte heller för mycket. Tänkte ta på mig min fina päls men det får nog bli min vanliga vinterjacka då jag vaknade lite sådär halft sjuk, P A N I K !
Hatar att vara sjuk på vintern, käns som jag aldrig kommer att bli frisk då.. ska verkligen göra mitt bästa på att uppdatera bloggen så mycket jag hinner idag så att ni får en glimt över min kväll.
Hörs senare! nu ska ja prova kläder och hoppas på att helvetes huvudvärken försvinner som jag fick helt enkelt några förslag?? för att få bort den hemska huvudvärken?

My wardrobe

publicerat i >>Dagboken;

Välkomna och se min garderob som är så packad utav saker.. resten är nere i tvättstugan. och allt sommar/vår finns nere i lådor i källaren där finns det säkert 10 banan kartonger med kläder och skor..Idag blir det en städ/tvätt dag samt provning utav nyårskläder vet inte än vad jag ska ha på mig.. men det löser sej. Tänkte rensa lite och som vissa kanske vet så tänkte jag arrangera en bloppis mer mot sommaren då ni som vill får komma och kika vad jag kommer att sälja det kommer att bli allt från klänningar, skor till pälsar. Detta kommer att ske i sthlm så om ni vill veta mer kan ni maila mig på nataliesblogg@live.se

mys i soffan

publicerat i >>Dagboken;Jag kom hem ganska tomhänt från stan endast en eyeliner fick följa med hem denna gång. Håret blev jätte fint, visar er imorgon nu är jag så trött. Efter jag fixat mitt hår träffade jag upp Janna vi gick en runda på stan sen åkte jag och hämtade upp nyårs biljetterna och åkte hem till mina små sötnoas. Min kompis kom förbi för fika och vi snackade massa skit sånt behövs och vi gör det alldeles för sällan. Nu blir det film innan det här börjar låta som en dagbok..


Nu ska jag ut och möta killen och passa på att gå en sista promenad med mina sessor <3

450527 Sitter...

publicerat i >>Dagboken;

09636347f7e60d48271043d7f557cb26.png

Sitter hos söta katja och fixar mej fin i håret perfekt för nyår, strax kommer söta janna som jag ska gå runt på stan med och köpa det sista inför nyår. Hoppas att jag blir fin i håret annars vet jag nån som kommer gråta.. Nu ska jag tänka possitivt här. DET KOMMER BLI SUPER FINT!

Ica gör det...

publicerat i musik / film / tv / böcker;


så jäkla bäst den är och vissa kanske känner sig träffade och andra inte.. synd att han inte tog på sig en blond peruk bara ;)
skulle kännas lika patetiskt som alla video bloggar vissa lägger ut...

fast denna älskar jag så jäkla bra han är!

450527 Nu...

publicerat i >>Dagboken;

0a1fd183125108a8338a0271784657f6.png

Nu är jag och mina tjejer redn att åka hem till efter en härlig vecka hemma hos mami, syster följer med. Hörs senare

read my lips

publicerat i make up & skönhet;


läppstift, make up store

Jag är en tjej som älskar röda läppar det är verkligen så hett så röda läppar brukar jag ha när jag går ut. Fast sen beror det på lite vad jag har på mig och vad jag har för smink, brukar variera en hel del. Men när jag vill vara lite "tuff" så väljer jag gärna rött på läpparna och speciellt om jag har svart och nitar.

Hur är det med er? vad brukar ni ha för färg på läpparna?

*SMAAAACK*

Gör mig glad

publicerat i Allmänt;


såklart får ni rösta på dem andra tjejerna om ni gillar dem bättre - men nu tänkte jag vara en aning självisk :P

would you be mine?

publicerat i shopping / mode;


Älska! Älska! Älska!
Jag som är så svag för skor hittade ett par pure love <3 kärlek vid första ögonkastet
nu är frågan ska man? och jag som precis har lagt ut en massa pengar på julklappar till andra och mig..
ett stort plus är nitarna och att det är boots.
Detta kallar jag snygga skor, jag tror att jag är kär...

clueless

publicerat i musik / film / tv / böcker;En utav mina absolut favorit filmer när jag var i tonåren.
Nu tänkte jag sätta mig och bara njuta utav filmen och tänka på gamla minnen när jag "lottsades" vara cher i filmen och min kompis var Dionne.
Det är nästan så att man kan 50% utav alla repliker för att man har sett den så många gånger och nånstans här hemma hos mamma har jag den på VHS!
sweeeeeet
Sen synd att man ser på filmen nu när man vet att Brittany Murphy precis gått bort :(
Om ni inte har sett filmen tycker jag att ni borde se den.

Har ni sett denna?

om ej se den! typiskt tjejfilm.