Natalie

Utekvällen från igår med tjejerna

Här lägger jag upp lite bilder från gårdagens utgång efter julfesten med jobbet.
Efter vi hade ätit julbord med jobbet så gick vi vidare till la cucaracha, vilket skit hak egentligen vi var ca 10 personer men det var bara spansk musik, jag gillar det men kanske inte cheferna på 30+ som har barn?
Kanske inte så passande haha
Själv tyckte jag att det var trångt och det luktade illa så jag var där ca 1 timme då jag efter det bestämde mig för att åka och möta upp Brandy, Lovisa och Janna på soap bar.
Gick dit med 3 andra från jobbet men de vände sen så jag gick in ensam och mötte upp tjejerna där inna.
Skiiiiiit trångt som vanligt efter det gick vi till oxid, var det en bonde kväll där?
Jag och Brandy roade oss med att ta en massa bilder på oss märkte jag idag när jag la upp bilderna haha och vissa tänkter jag inte publicera här ;)
Vid 3 skulle tjejerna till spy bar men jag bangade hade såååå ont i mina fötter eftersom jag hade ju på mig mina nya skor och tro mig efter att ha haft på sig dessa från 17:30-03:30 alltså 10 timmar då kan jag säga att jag hade ONT i mina fötter runt hördet bytta jag till mina tygskor såå skönt men endå hade jag skit ont.
Sen var det bara att åka hem ta hojjen och cykla hem =)

Här får ni några bilder från kvällen men tjejena efter julfestenOch sjäääälvklart så hade jag på mig mina nya skor så som B hade =)

Flera bilder kommer att komma upp i efter hand...måste bara få dessa utav min kompis

Dags för film

Nu sitter jag här framför datorn och tv:n tänkte kolla på film en sån här seg lördag käns verkligen som söndag idag men sååå skönt att det är lördag då kan man sova ut läänge imorgon fast jag tror endå inte att jag kommer att göra det.

Men som sagt dags för film och middag.
Sen får ni se bilderna från igår med tjejerna.

Puss o Kram

Ps. JAG HATAR DEN HÄR FILMEN! ds.
Fredag 29/11 - Julfesten med jobbet
Godmorgon låt mig berätta om min kväll igår.
Jobbade först på dagen från 06:45 - 13:15 egentligen skulle jag ha jobbat till 15:15 men fick sluta tidigare för att jag skulle hinna till stan för att handla julklapp =) och sen åka hem och fixa mig.
Jag kom hem 16:20 och 17:25 skulle jag sitta på cykeln ner mot tunnelbanan, jag trode ALDRIG att jag skulle hinna men jag hann och jag har ett knep!

Gör såhär:
Sätt en "deadline time"
ex jag hoppade in i duschen och ställde väckar klockan så att den skulle ringa 10 min senare och när den ringde så visste jag att jag inte fick duscha längre och sen satt ja den på 30 min senare då jag skulle vara påklädd sen hade jag en massa til över som jag inte brukar ha och jag satt mig inte en sekund vid datorn och jag kom i tid fick tom vänta på min kompis =) haha så stolt jag var!

Varmrätten


EfterrättenBlev inge sill för mig då jag inte gillar sill... blä

Tänkte ej publicera bilder på mina kollegor här då de istället kommer att hamna på facebook